Društveno poduzetništvo

Društveno poduzetništvo

ARKIN SAJAM RABLJENIH STVARI

Naši sajmovi rabljenih stvari postali su dragocjena podrška brojnim sugrađanima u održavanju kućnog budžeta i ujedno škola uzajamnog davanja i primanja. Na sajmu se može naći rabljena, dobro očuvana odjeća za djecu i odrasle kao i razni sitni pokloni, nakit, igračke i kućne potrepštine. Cijene nema, odnosno svatko daje koliko može. Sajam je od 2007. jedna od aktivnosti samofinanciranja. Sajam se tradicionalno održava tri puta godišnje. U njegovoj organizaciji sudjeluju brojni volonteri i sugrađani. Povezujući različite, sajam je postao mjesto susreta i solidarnosti gdje svaka osoba, bez obzira na sposobnosti, ima što dati drugima.

Potaknuti brojnim sugrađanima kao i željom naših članova s intelektualnim teškoćama da imaju dostojanstven posao kojim bi drugima mogli pomagati, istražujemo način na koji bi se takva inicijativa mogla odvijati na svakodnevnoj razini. Sajam je tako postao inicijativa razvoja društvenog poduzetništva.

Imate ideja? Javite!

PRIČA O VEDRANU

‘’Vedran je samo tijelom već odrastao mladić: Ima blizu sedamdeset kilograma i preko sto sedamdeset centimetara. Ali zna i razumije koliko može znati i razumjeti trogodišnje dijete. Nikada neće ni moći više od toga.’’

Autorica teksta slikovnice: Cila Baričević

Ilustratorica: Slavenka Milinović

Priča o Vedranu edukativna je slikovnica za djecu i odrasle o mladiću s intelektualnim teškoćama. Nastala je kako bismo omogućili djeci i njihovim obiteljima da upoznaju osobe s intelektualnim teškoćama kao prijatelje od kojih mogu puno naučiti. Slikovnica je rad naših članova i plod suradnje s različitim stručnjacima.

Tiskana je u ožujku 2016.

Nabavite slikovnicu na našoj adresi: Kanarinska 4, 10000 Zagreb

ili

uplatom iznosa slikovnice na račun broj: IBAN6823400091110544439

s opisom plaćanja ”za slikovnicu – 1(željeni broj slikovnica)” te vam šaljemo slikovnicu na naznačenu adresu u bankovnom izvadku zajedno s računom. (Potrebni podaci za plaćanje: Udruga Korablja, Kanarinska 4, 10000 Zagreb, OIB: 70861330288)

Cijena slikovnice iznosi 35,00 HRK

(PDV nije obračunat na temelju Zakona o porezu na dodatnu vrijednost, NN73/13, čl.90)

Slikovnicu je moguće nabaviti samo u maloprodaji.

Izbornik