ARKINA FUNDRAISING RADIONICA

ARKINA FUNDRAISING RADIONICA

120

“FUNDRAISING I IZGRADNJA MREŽE ODNOSA”

 

Zajednica Arka Korablja najavljuje dvodnevnu radionicu Fundraising i izgradnja mreže odnosa” koja će se održati u Zagrebu 28. veljače i 1. ožujka 2019. godine u prostorima Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27.

Radionica je namijenjena fundraiserima različitih vrsta neprofitnih organizacija, bilo početnicima, bilo iskusnim fundraiserima. Radionica nudi konkretne alate i ključne informacije za uspješan fundraising i izgradnju mreže odnosa. Važnost izgradnje mreže odnosa u fundraisingu često nije prepoznata. Izgraditi dinamičnu mrežu odnosa znači dijeliti s drugima želju da promijenimo ljudske živote nabolje. Ova radionica naučit će vas kako ispričati “vašu priču” i potaknuti ljude da vas financijski podrže. Radionicu će voditi međunarodni i domaći edukatori s dugogodišnjim iskustvom fundraisinga za razne međunarodne projekte i razvojne programe.


Cijena dvodnevne radionice je 600 kn.

U cijenu je uključen ručak za oba dana, fundraising priručnik, te ostali radni materijali.

Radionica će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku. Osiguran je simultani prijevod s engleskog na hrvatski.

Prijaviti se možete do 25. veljače, 2019. popunjavajući sljedeći OBRAZAC PRIJAVE uz uplatu kotizacije. Broj mjesta je ograničen.

*Preliminarni raspored programa možete preuzeti ovdje. Cjelokupan program objavit ćemo zasebno, nekoliko dana prije početka radionice.


Detalji za uplatu*:

IBAN broj u Privrednoj banci Zagreb d.d.: HR68 2340009-1110544439

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Primatelj: Udruga Korablja, Kanarinska ulica 4, Zagreb, OIB: 70861330288

Opis plaćanja: FR 2019, ime i prezime ili naziv organizacije i broj osoba

Uplatu je moguće izvršiti i kartično putem našeg web-sučelja.

*Moguće je ostvariti popust na kotizaciju u slučaju da imate potrebu za financijskom podrškom. Vaše upite šaljite na matejlovric.korablja@gmail.com.


 

PREDAVAČI


 


CURT ARMSTRONG

Direktor fundraisinga L’Arche International za Europu

Curt je edukator, fundraiser, trener i kreativni direktor iz Decatura u Georgiji (SAD). Kroz 30 godina, bio je na različitim upravljačkim pozicijama u L’Arche (Arka), a trenutno radi na poboljšanju inovativnog modela zajednicâ L’Arche koji prelazi granice “invalidnosti”, gradeći odnose prijateljstva i potpore te stvarajući duboku promjenu u društvu kao direktor fundraisinga za L’Arche International. Uz vlastite fundraising aktivnosti, Curt u ulozi mentora nudi treninge i radionice u različitim kulturama, koje uključuju Ujedinjeno Kraljevstvo, Irsku, Egipat, Hrvatsku, Njemačku, Indiju, Australiju, Litvu i Italiju.

Curt živi sa svojom ženom, Anne – Christine, i njihovo 4 djece u Compiegneu u Francuskoj.

 


ROBIN SYKES

Međunarodni izaslanik L’Arche International za Hrvatsku

Robin je prije 22 godine došao u L’Arche na sjever Francuske kao mladi volonter. Sada radi kao edukator koji je niz godina proveo na različitim upravljačkim pozicijama u Arci, posebno ističući 11 godina kao direktor raznih zajednicâ Arke.

Ima široko iskustvo iz prve ruke u direktnom fundraisingu upravljajući nizom razvojnih programa, kao i u izgradnji mreže odnosa s pojedincima, filantropima i intenzivnom radu s raznim karitativnim zakladama.

Posjeduje diplomu iz menadžmenta u socijalnoj skrbi, ljudskih resursa i financija.

 


MATEJ LOVRIĆ

Fundraiser za Arku Korablja

Matej je započeo 2014. godine kao volonter u Arci Korablja. Ondje već 4 godine obavlja zadaću fundraisera, koja mu je omogućila bezbroj susreta s raznim ljudima i pružila mu bogato iskustvo “pričanja priče”. Diplomirao je poduzetništvo na VERN-u, a fundraising ne shvaća poslom nego pozivom za život s osobama s intelektualnim teškoćama.

Matej je i Marinin suprug i Rafaelov otac.


 

Veselimo se vašem dolasku!

Zajednica Arka Korablja & L’Arche International

 

Izbornik