BLAGO

POZVANIMA

Podrži ljubav koja spaja

(P)OSTANI PRIJATELJ ARKE!

Wave

Vaša donacija za Arkinu kuću ima sposobnost promijeniti živote u budućnosti, u godinama koje dolaze!

Zajednica Arka u Hrvatskoj već 15 godina odgovara na potrebe osoba s intelektualnim teškoćama. Usamljenost, odbačenost i uskraćenost prilika nešto je što osobe s intelektualnim teškoćama često proživljavaju. Naša je misija graditi oko njih stabilnu zajednicu u kojoj mogu rasti i razvijati svoje talente, i, u konačnici, sami doprinijeti društvu u kojem žive. U Arci smo svjedoci da nenadmašno prijateljstvo, nježnost i toplina osoba s intelektualnim teškoćama imaju sposobnost pomoći nam da budemo bolji. To su promjene koje se prelijevaju na cijelo društvo.

Zato nam je želja izgraditi veliki dnevni centar kao i kuću u kojoj bi osobe s intelektualnim teškoćama mogle naći svoj dom, uz podršku Arkinih stručnih asistenata i volontera.

Naše su usluge besplatne za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove roditelje i potrebna su nam znatna sredstva da naša velika arka plovi. Podržati osobe s intelektualnim teškoćama znači podržati one najranjivije u našem društvu, osigurati im budućnost s manje neizvjesnosti, a više radosti.

Ako ste u mogućnosti, otvorenog srca vas pozivamo da učinite plemenito djelo s plodovima koji će se umnažati još dugo vremena.

Ne postoji premala donacija. Svaki vaš dar izvor je mogućnosti za osobe s intelektualnim teškoćama.
HVALA! ❤️❤️

BLAGO POZVANIMA

Wave

Naš najnoviji video inspiriran Lukinim evanđeljem

UĐI U ARKU

Wave

NOVOSTI

Wave

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Wave

OVO SMO MI

Wave

Ženska osoba se smije

Irena Pisačić

Najbolja prijateljica. Prava šefica radionice. Pričalica. Duhovita. Samouvjerena. Voli glazbu i voli pjevati. Odlično crta, slika, izrađuje nakit. Jako brižna. S njom vam nikad neće viriti potkošulja na leđima. Poznata barista, kava je njena domena. San joj je imati kafić. Ima liderske sposobnosti. Voli piti kapućino iz svoje šalice na sove koju nikad ne smijemo izgubiti niti koristiti. Update: ustoličena je nova šalica, na konja. Angažirali smo Felixa da vodi računa o šalici. Malo lakše spavamo.

Hrvoje Jelić

Odličan prijatelj, pamti sve po imenu i prezimenu, jako marljiv i izrađuje dobar nakit, voli moliti (osobito za Arku da ima kuću s bazenom). Dobar sportaš, posebno u košarci i nogometu. Voli razgovarati s ljudima. Jednog našeg reprezentativca pitao: “Znači li ti išta ime Zlatko Dalić?” Ima nezaboravne plesne pokrete, voli slušati glazbu. Nekad se zabrine zbog nečijeg, po njemu neprikladnog, ponašanja pa kaže: “Ne možemo ovakvi u Europu.” Malo mu je lakše otkad smo u Schengenu.

Petra Poljak

“Oko moje” (Hrvojevo). Marljiva, pošteno radi što primi u ruke. Brine o naših petero volontera, provjerava kako su, je li im previše posla, brine o njihovim potrebama kao mama. Voli Arku i sve osobe u njoj. Draga je i vedra. Jako je lijepo s njom pričati. Dobra je osoba i lijepo ju je imati za kolegicu.

Matej Lovrić

Super vozi auto, voli doći u jutro na posao, piše na kompjuteru, lijepo svira duhovne pjesme, najviše voli tišinu. Vrijedan, voli molitvu, smiren, ima veliko srce, voli ispunjavati želje svojih prijatelja koji se osjećaju lijepo u njegovom zagrljaju, skroman i ponizan, dobar tata, muž i prosjak za Arku.

Izbornik