NAJAVA: ARKIN SAJAM RABLJENIH STVARI, 17. 11. 2018.

NAJAVA: ARKIN SAJAM RABLJENIH STVARI, 17. 11. 2018.

Dragi prijatelji,

najavljujemo već tradicionalni (i legendarni!) Korabljin sajam rabljenih stvari, koji će se održati 17. studenog 2018. godine od 10 do 20 h na uobičajenoj lokaciji, u prostorijama Samostana i župe bl. Augustina Kažotića.

Naši sajmovi rabljenih stvari postali su dragocjena podrška brojnim sugrađanima u održavanju kućnog budžeta i ujedno škola uzajamnog davanja i primanja. Prije svega, sajam je mjesto susreta, mjesto gdje možemo vidjeti prijatelje, popiti kavu te se zabaviti i nasmijati, pronaći koji dobar komad odjeće, obuće i puno ostalih zanimljivih stvari.

Na sajmu se može naći rabljena, dobro očuvana odjeća za djecu i odrasle kao i razni sitni pokloni, nakit, igračke i kućne potrepštine. Narodski bi se reklo: “Od igle do lokomotive.” ? Cijene nema, odnosno, svatko daje koliko može.

 

Ukoliko želite donirati stvari za sajam, možete ih donijeti u petak (16.11.) od 17 do 20 h u Ivanićgradsku 71, u prostorije ispod samostana.

Potrebne su nam, isto tako, ruke volontera koji će pomoći u organizaciji kako bi svi imali priliku sudjelovati i dati svoj doprinos da se taj susret doista i dogodi.

Ako želite volontirati, molimo vas, kontaktirajte nas na broj 095 8757 597 (Marko) ili email: mprskalo6@gmail.com.

 

Veselimo se svima koji će doći! ?

Izbornik