Priča o M’arci

Priča o M’arci

Dobro došli u M’ARKA shop! ?

Predstavljamo vam proizvode iz Arkine radionice koji se svakodnevno izrađuju kao dio radne terapije ali i zato što stvarno uživamo u tome. ?

 

Za naše članove, osobe s intelektualnim teškoćama, izrada predmeta u radionici odlična je vježba motorike i koncentracije. Malu pomoć pri dovršavanju predmeta pruže Arkini asistenti.

Dok strpljivo nižu perlice na ogrlicu, zrnca na krunicu ili dok lijepe papirić po papirić na kasicu-prasicu, ekipa vježba i obnavlja naučene vještine.

Mi smo u naše radove utkali ljubav i trud. ? Primjerice, ekipi iz radionice potrebno je oko dva tjedna za napraviti jednu kasicu-prasicu i svaka je od njih unikatna. ❤️  Prvo treba izrecuckati papiriće, zatim ih u nekoliko slojeva oblijepiti na jednu kasicu-prasicu te na kraju osušiti i postaviti kasicu na noge. Bit ćemo sretni i ponosni ako se i vama svide Arkini proizvodi. Svojom kupnjom učinit ćete dobro za našu zajednicu. ?❤️

Također, osmislili smo i niz proizvoda za svakodnevno nošenje – majice, torbe i rokovnike. Naš logo s osmijehom kao i crteže naše ekipe željeli smo staviti na majice, torbe i rokovnike za veseliji dan. Dijelimo osmijehe, jer nam svima dobro dođu. ???

I, ne zaboravite: Ovog ljeta nosi se m’arka! ???⛱️?

 

POGLEDAJTE SVE m’arka PROIZVODE:

✝️ KRUNICE I NAKIT 

? M’ARKA MAJICE 

?️ M’ARKA TORBE 

? M’ARKA ROKOVNICI 

M’ARKO kasica-prasica

PRIČA O VEDRANU  

? POZIVNICE I ZAHVALNICE ZA VJENČANJA

? BLAGDANSKA PONUDA

 

Za detalje oko narudžbe javite nam se preko kontakt-forme. Prilikom narudžbe, molimo Vas da napišete koje proizvode želite u kojoj boji i veličini. Ako želite personaliziranu krunicu s imenom, javite nam ime koje želite da napišemo kao i kombinaciju boja zrnaca na krunici. Ako niste sigurni, slobodno nas pitajte za savjet. ?

Također nam javite uplaćujete li i za poštarinu ili proizvod želite preuzeti u našoj radionici u Dubravi. ? Cijena dostave je 15 do 25 kn i ovisi o pojedinom proizvodu i količinama.

IBAN broj za uplatu je: HR6823400091110544439 (PBZ d. d.) a za one s mobilnim bankarstvom najlakše je koristiti online-formu za uplatu. Opis plaćanja: DONACIJA.

Izbornik