Molimo, pažljivo pročitajte uvjete poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Matični podaci udruge

Naziv udruge: Korablja

OIB: 70861330288

Sjedište: Kanarinska 4, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Kontakt: udruga.korablja@gmail.com

Telefon: +385 99 806 1136

 

PODRŠKA
Ukoliko trebate pomoć, ovdje smo da Vam pomognemo. Molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na udruga.korablja@gmail.com. Na Vaš upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

UVJETI UPLATE DONACIJE
Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N. N. 41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Nakon Vaše donacije, bit će Vam dostavljena potvrda donacije. Ako Vam na mail nije dostavljena potvrda, naplata neće biti sprovedena, te ćete biti obaviješteni o razlogu nenaplate, npr. donacija nije dostupna/moguća u određenom trenutku.

UVJETI I ROKOVI UPLATE
Donacija se vrši korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Donator može dati donaciju kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Donacija se smatra izvršenom kada donator prođe cijeli postupak uplate donacije.

Plaćanje/doniranje moguće je obaviti na sljedeće načine:

E-bankingom

Općom uplatom

Plaćanje kreditnim karticama:

Plaćanje/uplata donacija izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama Visa, MasterCard i Maestro.

Transakcija će se obavljati preko CorvusPay-a.     

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko donator ne dobije obavijest da je donacija potvrđena, nakon završenog procesa doniranja sugerira se provjeriti:

Je li poruka u Junk/Spam folderu
Je li mailbox pun

Što je cookie (kolačić)?
Kolačić je dio informacija spremljenih na vaše računalo, mobitel ili tablet, koje mogu biti dostavljene neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu i sl. Nakon što opet otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu imati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Takve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Sama web stranica ne može dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na vašem računalu.

Kako ih onemogućiti?
Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute.

Što su privremeni kolačići?
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

Što su stalni kolačići?
Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

NAČIN ZAŠTITE POVJERLJIVIH PODATAKA
Udruga KORABLJA obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA
Pri uplati donacije putem naše web stranice koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša stranica nikada ne dolazi u kontakt sa cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Nazivi sigurnosnih programa svih tipova kartica:

 

Verified by Visa                  MasterCard SecureCode   

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Ukoliko plaćanje izvršavate karticom čija valuta nije hrvatska kuna (HRK), iznos računa Vaše kreditne kartice bit će dobiven kroz konverziju cijene iz HRK u hrvatske kune u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost da se dogodi mala razlika u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Koje su Vaše mogućnosti i prava u vezi s dostavljenim osobnim podacima?

Želimo biti što transparentniji, pa Vam stoga nudimo mogućnost odabira načina na koji želite da upotrebljavamo Vaše osobne podatke. Vi birate, kako želite da Vam se obraćamo – npr. kojim kanalima (na primjer, e-pošta, pošta, telefon…). Trudit ćemo se poštivati Vaše želje, no imajte na umu da se sva komunikacija ne odvija na svim kanalima jednakim intenzitetom.

• Pravo na pristup – uvijek nam se možete obratiti na kontakt za zaštitu podataka (pogledajte niže pod: Kome se možete obratiti s pitanjima u vezi Vaših osobnih podataka?) kako biste saznali koje Vaše osobne podatke imamo u bazi i iz kojeg smo ih izvora dobili. U određenim uvjetima imate pravo na prikaz osobnih podatka koje ste nam proslijedili, u najčešće upotrebljavanom strukturiranom strojno čitljivom obliku, kao i pravo poslati osobne podatke bilo kojoj trećoj strani po svom izboru.

• Pravo na ispravak – ako u osobnim podacima nađete pogrešku ili ako Vam se čini da podaci nisu potpuni ili točni, možete zatražiti ispravak ili dopunu

• Pravo na ograničenje obrade – možete zatražiti ograničenu obradu osobnih podataka (na primjer, dok se provjerava točnost Vaših osobnih podataka)

• Pravo na opoziv i brisanje – suglasnost za obradu osobnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku tako da se obratite našoj osobi za kontakt zaduženoj za pitanja o zaštiti podataka (pogledajte niže pod: Kome se možete obratiti s pitanjima u vezi Vaših osobnih podataka?). Osim toga od nas možete zatražiti da izbrišemo bilo koje podatke o Vama.

• Pravo na žalbu – ako ste mišljenja da smo prilikom obrade Vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka, molimo da nam se obratite kako bismo razjasnili eventualna pitanja. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.

 

Kome se možete obratiti s pitanjima u vezi Vaših osobnih podataka?

U slučaju bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s Vašim osobnim podacima, njihovim čuvanjem i obradom, pišite nam na udruga.korablja@gmail.com.

Napominjemo da naši donatori mogu u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja zatražiti prestanak aktivnosti komunikacije Udruge KORABLJA prema njemu osobno te prestanak obrade osobnih podataka. Zahtjev možete podnijeti pisanim putem e-poštom na adresu: udruga.korablja@gmail.com ili direktnom poštom na gore navedenu adresu Udruge Korablja.

Menu