Our members

Our members

Our members

Wave

Ladislav Šalić

Voli dolaziti u Arku, moliti ujutro, ići u škole i pričati djeci o Arci, voli majstorske radove s Markom. Zlatna kopačka Arkine lige. Svjetski prvak u davanju komplimenata damama. Najvjerniji ministrant. Na njega se uvijek možeš “nasloniti”. Kad čuje Gazde ili Pejakovića moramo mu dodati mikrofon. Voli puno pričati zato što svojim prijateljima želi izreći koliko su odlični, kako su predivni, kako dobar stas imaju, kako su snažni, kako su pobožni i ostale najizvrsnije stvari. Čovjek s dubokom vjerom u Boga.

Slavenka Milinović

“Dobra i najbolja na cijelom svijetu.” (Marko) Kreativna i kompetentna, učinkovita. Voli klasičnu glazbu, umjetnost, koncerte. Voli Arku. Otvorena je osoba i ima puno prijatelja na svim stranama. Voli prirodu. Pobožna, voli ljubav i sreću. Jako dobro vodi Arkinu radionicu i drži red u njoj. Volimo je jako.

Filip Bagić

Vedra i blaga osoba. Ima lijepu obitelj. Krotak i mio. Naš poštar. Morski čovjek. Tih na dobar način. Na našim susretima nekad se zna spontano ustati, položiti ruku na srce i reći: “Hvala vam što ste mi prijatelji.” Voli motore i aute. Vozi quad, čamac, romobil. Vješto upravlja puhalicom za lišće. Svestran čovjek. Preponosni ujak Frankice i Josipa.

Person smiling

Iva Babić

Imoćanka s Črnomerca, tata-mata za marketing, društvene mreže i još koješta. Krasi je dobar smisao za humor –  zna razveseliti ljude. Ima oko za lijepe stvari i ukus za dobru spizu.

Zlatko Baričević

Ako vas netko u Arci s vrata pita – Imaš kravu? – to je Zlatko. Jako voli životinje. Svaki dan prijatelje poziva k sebi na kavu, palačinke i čokoladu. Dane broji od rođendana do rođendana, od Valentinova do Uskrsa, od svetog Nikole do Božića, od Uskrsa do mora i tako u krug… Smije se od uha do uha i popravlja ljudima dan. Jako nježan, brižan i vjeran prijatelj. Kad se ne vidimo par dana jako nas izgrli i izlupka po leđima. Voli crtati cvijeće koje zove “kijeke”.

Nenad Belec

Arkin pizza majstor. Sjecka šunku i gljive na najsitnije komadiće. Uvijek želi da zajedno radimo pizzu. Šefov vjenčani kum (Mironov). Tih i nježan prijatelj, blage naravi. Voli pjevati “Šumi, šumi javore.” Svi ga jako vole.

Tea Davutović

Smirena, nježna, tiha, lijepa i vrijedna. Radi u dm-u i u Arkinoj radionici. Zna moliti krunicu. Fenomenalno kuha s Katjom na Arkinom vikendu. Tiha je ali voli razgovore i druženje. Rado se smije. Voli se uređivati i šminkati. Voli ženske priče. Lijepo radi ogrlice i lijepo vodi najave kad imamo koncert.

Maja Drašković

Maja je jako nježna i brižna prijateljica. Voli pomagati svojim prijateljima i častiti ih sokom. Kod Maje se jede najbolji roštilj za njen rođendan i piju najzdravija pića. Maja je najbolja teta i voli svoje nećakinje o kojima nam uvijek priča. Voli putoati s roditeljima. Jako voli Arku i tepa svim našim članovima – “mišek mali, ribica jedna”. Voli se družiti i pričati s drugima.

Ante Beljan

Voli mačke. Slikar. Čovjek koji voli sport i pivo (mnoga lica Ante Beljana). Nikad mu nije vruće. Govori samo kad je stvarno potrebno. Duhovit je, voli se zezati i jako je dobar prijatelj. Voli Parni Valjak i krafne s marmeladom. Uživa u svakom gutljaju kave.

Antonia Pisac

Lijepo crta, voli borilačke sportove, dobra i brižna prijateljica, postavlja se zaštitnički prema prijateljima. Volimo s njom razgovarati i šaliti se. Autentična je. Strastvena oko stvari koje voli. Voli Hrvatsku. Voli imati puno pletenica u kosi. Voli ići u shopping.

Matej Lovrić

Super vozi auto, voli doći u jutro na posao, piše na kompjuteru, lijepo svira duhovne pjesme, najviše voli tišinu. Vrijedan, voli molitvu, smiren, ima veliko srce, voli ispunjavati želje svojih prijatelja koji se osjećaju lijepo u njegovom zagrljaju, skroman i ponizan, dobar tata, muž i prosjak za Arku.

Biljana Acan

U Arci zvana Biba, voli razgovarati na telefonu, voli razveseliti svoje prijatelje, ljubiteljica crvene boje i jabuka. Velemajstorica u sastancima, u divanjenju, uživa plesati, osobito irski ples. Voli lijepe haljine i cvijeće, voli piti čaj. Ima dobro i brižno srce, primjećuje sitnice. Jako voli Arku od samih početaka, voli ići na more, voli šetati. Voli biti od pomoći roditeljima naših članova i brine o tome kako su. Rado se educira i razmjenjuje znanja s kolegama iz struke.

Nevenka Čigir (+ 2021.)

Lijepa. Nježna. Uvijek blagog osmijeha. Divna prijateljica. Princeza Čigira. Voljela je crtati cvijeće.

Ženska osoba se smije

Irena Pisačić

Najbolja prijateljica. Prava šefica radionice. Pričalica. Duhovita. Samouvjerena. Voli glazbu i voli pjevati. Odlično crta, slika, izrađuje nakit. Jako brižna. S njom vam nikad neće viriti potkošulja na leđima. Poznata barista, kava je njena domena. San joj je imati kafić. Ima liderske sposobnosti. Voli piti kapućino iz svoje šalice na sove koju nikad ne smijemo izgubiti niti koristiti. Update: ustoličena je nova šalica, na konja. Angažirali smo Felixa da vodi računa o šalici. Malo lakše spavamo.

Petra Poljak

“Oko moje” (Hrvojevo). Marljiva, pošteno radi što primi u ruke. Brine o naših petero volontera, provjerava kako su, je li im previše posla, brine o njihovim potrebama kao mama. Voli Arku i sve osobe u njoj. Draga je i vedra. Jako je lijepo s njom pričati. Dobra je osoba i lijepo ju je imati za kolegicu.

Vlasta Habek

Uvijek vedra, stručnjak za ljepotu, dobro pleše, voli slavonsku tamburicu, baš je ponese. Ima lijep, široki osmijeh. Vjerna prijateljica koja brine o drugima, pita za njihove obitelji, uživa u kavici, uvijek poziva prijatelje kod sebe na kavu. Tiha, ne priča bezveze. Nestrpljivo čeka Arkine susrete i da Noa dođe po nju kombijem. Jednostavna i brižna, brine o svima koji su joj bitni.

Tea Sudarić

Uvijek vedra, zvana Osmijeh. Nikad je nismo vidjeli loše volje. Dobro radi nakit, odlično niže perlice. Pokušava oboriti rekord u najviše perli nanizanih na jedan konac. Dobro igra košarku. Jako lijepo pleše i pjeva. Na tulumima da sve od sebe. Voli biti lijepa, što i je.

Woman smiling sitting outside in nature

Valentina Glasnović

Sretna, vesela, za nju ne postoje brige i depresija. Prijateljica bez premca. Vjerna, odana, brižna. Najbolja Arkina prodavačica. Cilj joj je gradonačelniku Tomaševiću prodati krunicu na štandu u Ilici. Dosad je imala nekoliko prilika ali vjerujemo da će uspjeti.

Dominik Baričević

Super prijatelj, spretan konobar ljeti u tetinom restoranu, fotogeničan, najhrabriji navijač Hajduka u Zagrebu, šaljivdžija, Ljubitelj sendviča i bezalkoholnog piva, Nježan a neustrašiv. Ležeran. Čovjek koji zna uživati, ali vrlo uvjerljivo pomaže ljudima da progledaju srcem. Voli dobre aute, najviše od svega voli svoju obitelj i prijatelje.

Ljilja Ivanković

Ljilja je mudra žena. Dobra prijateljica, voli pričati, donosi slatko za čašćenje, daje osjećaj sigurnosti u zajednici, brine se da svakoj osobi bude ugodno. Ima oko za detalje, voli razgovarati s drugima na način da se oni lijepo osjećaju. Strpljiva, dobar pregovarač.

Emita Blagdan

Volonterka za deset. Iako je završila filozofiju, ne filozofira. Pametna i zna svašta. Ne postoji to što ne bi učinila za družinu iz Arke. Blage naravi, vedra, duhovita, jako ugodno društvo. Pouzdana i marljiva – na nju se možeš osloniti. Uvijek nam pomaže na vikendima u Arci. Puno je volimo.

Zdravko Krešić

Svestrani umjetnik, vrhunski sportaš, svjetski putnik, vjerni prijatelj i molitelj, vegetarijanac koji jede meso, plesač bez premca, neusporedivi šarmer, svetac naših dana, skoro pa supermen. Prijatelj kakvog svi trebaju imati.

Marko Prskalo

Ponizan. Brižan prema svakoj osobi iz Arke, prema svojoj ženi i četvero djece. Duhovit je i nasmijava ekipu u radionici. Najbolji asistent. Sve zna popraviti. Vođa ekipe Arkinih majstora. Pošten, pristojan. Pobožan i tih. Voli Gospu. Voli moliti. Jako, jako dobar prijatelj. Uvijek je dobre volje i nasmijan. Jako voli nogomet i sve ostale sportove. Nasmijan od uha do uha čitavo vrijeme dok igramo nogomet. Uvijek spreman pomoći. Nikad se ne žali. Jako dobar vozač. On je naša stijena.

Jana Rogoz

Odlično pjeva i ima onaj pravi osjećaj za glazbu. Svira nekoliko instrumenata. Daje dušu u pjesme koje pjeva. Odlično govori engleski. Prekrasna, brižna prijateljica. Volimo njenu kovrčavu kosu. Nježna je, topla i ljubazna. “Poštuje mater i ćaću”, pomaže svojim nećacima. Voli svoju obitelj i psa Pandu. Duboko je pobožna. Samostalna je i radišna. “Da Bog da položila za vozački ispit.” (Marko)

Woman smiling sitting in nature in the sun

Valentina Mihalinec

Ekološki osviještena, odgovorna za reciklažu. Mihalinstvo = jedinstvo! 😀 Vrijedna, ustrajna. Potrošač svih vrsta bojica. Ima zarazan osmijeh. Prava i odana prijateljica. Rado nam se javlja SMS porukama i nakon svake rečenice obavezno se potpiše s “JA TINA M” da ne zaboravimo od koga je.

Željko Suman

Uvijek veseo i nasmijan. Odličan plesač, John Travolta style. Voli pjevati. Party man. Zabavljač. Dobar dečko s kvarta. Dobar prijatelj. Pjevač šlagera, uvijek ih pjevuši. Naš Ivo Robić. Voli prošetati poslije radionice i često svrati do Arkinog ureda gdje nas pozdravi, srkne kavicu i brzo ode kući.

Marko Habuš

Fenomenalan momak profinjenog glazbenog ukusa, najveći poznavatelj božićnih pjesama u Hrvatskoj i šire. Beskrajno odan svojim prijateljima. Veliki šarmer koji će vas izrešetati pitanjima o vašem obiteljskom stablu, zubarici, doktorici, kućnom ljubimcu, o tome što ste jeli za doručak i pri tom zapamtiti sva bića, stvari i pojave iz razgovora. Vrstan poznavatelj mreže zagrebačkog javnog prijevoza kao i hrvatskih gradonačelnika. Ima istančano nepce za fine delicije, a najdraži su mu ušćipci babe Ruže iz Klobuka.

Miron Perić

Odlučan, dobar čovjek, ima lijepu ženu. “Pozvao me na svoju svadbu” – za Maju je to znak pravog prijateljstva. Voditelj Arke. Brižan, čuje potrebe drugih. Pouzdan, snalažljiv na originalne načine. Iskren i otvoren. Puno radi, Brine o Arci i svim njenim potrebama i uvijek gleda kako bi nam moglo biti bolje. Trudi se naći nam kuću u kojoj ćemo moći živjeti i imati veliku radionicu.

Hrvoje Jelić

Odličan prijatelj, pamti sve po imenu i prezimenu, jako marljiv i izrađuje dobar nakit, voli moliti (osobito za Arku da ima kuću s bazenom). Dobar sportaš, posebno u košarci i nogometu. Voli razgovarati s ljudima. Jednog našeg reprezentativca pitao: “Znači li ti išta ime Zlatko Dalić?” Ima nezaboravne plesne pokrete, voli slušati glazbu. Nekad se zabrine zbog nečijeg, po njemu neprikladnog, ponašanja pa kaže: “Ne možemo ovakvi u Europu.” Malo mu je lakše otkad smo u Schengenu.

Menu