Slikovnica “Priča o Vedranu”

Slikovnica “Priča o Vedranu”

SLIKOVNICA “Priča o Vedranu”

Ovo je topla, poučna i zanimljiva priča o osobi intelektualnim teškoćama nastala u našoj zajednici, koja na djeci interesantan način želi približiti svijet osoba s intelektualnim teškoćama. Priča o Vedranu glavni je alat kojeg koristimo u našim edukativnim radionicama s djecom u osnovnim školama. Djeca jako lijepo reagiraju na Vedrana i pomoću njega se uče prihvaćati i cijeniti osobe s intelektualnim teškoćama te graditi ljepši svijet za sve.

Autorica slikovnice, Cila Baričević, majka je jednog od članova zajednice Arka, a ilustratorica je Slavenka Milinović, voditeljica Arkine radionice.

Priču o Vedranu toplo preporučujemo svim roditeljima, tetama, ujčevima, kumovima, kao i vrtićima i osnovnim školama. Uz pomoć ove slikovnice posjejemo djecu 3. i 4. razreda osnovnih škola i izvodimo edukativne radionice. Pozivamo sve škole da se jave da organiziramo radionicu i u vašoj školi! 🙂

Za detalje oko narudžbe javite nam se preko contact form ili na info@korablja-arka.hr

IBAN broj za uplatu je: HR6823400091110544439 (PBZ d. d.) a za one s mobilnim bankarstvom najlakše je koristiti online-formu za uplatu. Prilikom uplate molimo vas da pod opis plaćanja stavite: DONACIJA.

Iz slikovnice:

 

 

Menu