M’arka shop

M’arka shop

Dobro došli u M’ARKA shop. ?

 

Predstavljamo vam proizvode iz Arkine radionice koji se svakodnevno izrađuju u Arkinoj radionici kao dio radne terapije ali i zato što stvarno uživamo u tome. 🙂

Također, osmislili smo i niz proizvoda za svakodnevno nošenje – majice, torbe i rokovnike. Kupi m’arku, podrži Arku! ?

Za naše članove, osobe s intelektualnim teškoćama, izrada predmeta u radionici odlična je vježba motorike i koncentracije. Malu pomoć pri dovršavanju predmeta pruže Arkini asistenti.

Dok strpljivo nižu perlice na ogrlicu, zrnca na krunicu ili dok lijepe papirić po papirić na kasicu-prasicu, ekipa vježba i obnavlja naučene vještine.

Mi smo u naše radove utkali ljubav i trud. ? Primjerice, ekipi iz radionice potrebno je oko dva tjedna za napraviti jednu kasicu-prasicu i svaka je od njih unikatna. ❤️  Prvo treba izrecuckati papiriće, zatim ih u nekoliko slojeva oblijepiti na jednu kasicu-prasicu te na kraju osušiti i postaviti kasicu na noge.

Bit ćemo sretni i ponosni ako se i vama svide Arkini proizvodi. Svojom kupnjom učinit ćete dobro za našu zajednicu. ?❤️

Za detalje oko narudžbe javite nam se preko kontakt-forme. Prilikom narudžbe, molimo Vas da napišete koje proizvode želite u kojoj boji i veličini. Ako želite personaliziranu krunicu s imenom, javite nam ime koje želite da napišemo kao i kombinaciju boja zrnaca na krunici. Ako niste sigurni, slobodno nas pitajte za savjet. ?

Također nam javite uplaćujete li i za poštarinu ili proizvod želite preuzeti u našoj radionici u Dubravi. ? Cijena dostave je 15 do 25 kn, ovisno o količinama i težini paketa. Moguće je i preuzeti proizvode u našoj radionici u Kanarinskoj 4 u Dubravi, uz prethodnu telefonsku najavu.

IBAN broj za uplatu je: HR6823400091110544439 (PBZ d. d.). Opis plaćanja: DONACIJA

Podržite #ljubavkojaspaja!

 

  

Domi izrađuje krunicu s personaliziranim detaljima u Arkinoj radionici:

   

 

 

 

Menu