BLAGO

POZVANIMA

Support the love that
brings us together

(P)OSTANI PRIJATELJ ARKE! POMOZI NAM IZGRADITI ARKINU KUĆU!

Wave

Vaša donacija za Arkinu kuću ima sposobnost change lives u budućnosti, u godinama koje dolaze!

Zajednica Arka u Hrvatskoj već 15 godina odgovara na potrebe osoba s intelektualnim teškoćama. Usamljenost, odbačenost i uskraćenost prilika nešto je što osobe s intelektualnim teškoćama često proživljavaju. Naša je misija graditi oko njih stabilnu zajednicu u kojoj mogu rasti i razvijati svoje talente, i, u konačnici, sami doprinijeti društvu u kojem žive. U Arci smo svjedoci da nenadmašno prijateljstvo, nježnost i toplina osoba s intelektualnim teškoćama imaju sposobnost pomoći nam da budemo bolji. To su promjene koje se prelijevaju na cijelo društvo.

Zato nam je želja izgraditi veliki dnevni centar kao i kuću u kojoj bi osobe s intelektualnim teškoćama mogle naći svoj dom, uz podršku Arkinih stručnih asistenata i volontera. ❤️

Our services are free for people with intellectual disabilities and their parents, and we need substantial funding to keep our great ark afloat. In addition to daily operating expenses, we wish to build a large day care center as well as a house where people with intellectual disabilities could find their home, with the support of Arka's expert assistants and volunteers. Therefore, we are looking for land or a building that would allow us to achieve this goal. besplatne za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove roditelje i potrebna su nam znatna sredstva da naša velika arka plovi. Podržati osobe s intelektualnim teškoćama znači podržati one najranjivije u našem društvu, osigurati im budućnost s manje neizvjesnosti, a više radosti.

Ako ste u mogućnosti, otvorenog srca vas pozivamo da učinite plemenito djelo s plodovima koji će se umnažati još dugo vremena.

Ne postoji premala donacija. Svaki vaš, i najmanji dar, izvor je mogućnosti za osobe s intelektualnim teškoćama.
HVALA u ime prijatelja iz Arke! ❤️❤️

BLAGO POZVANIMA

Arkin najnoviji video inspiriran Lukinim evanđeljem.

Wave

ENTER THE ARK

Wave

NEWS

Wave

PHOTO GALLERY

Wave

THIS IS US

Wave

Maja Drašković

Maja je jako nježna i brižna prijateljica. Voli pomagati svojim prijateljima i častiti ih sokom. Kod Maje se jede najbolji roštilj za njen rođendan i piju najzdravija pića. Maja je najbolja teta i voli svoje nećakinje o kojima nam uvijek priča. Voli putoati s roditeljima. Jako voli Arku i tepa svim našim članovima – “mišek mali, ribica jedna”. Voli se družiti i pričati s drugima.

Marko Prskalo

Ponizan. Brižan prema svakoj osobi iz Arke, prema svojoj ženi i četvero djece. Duhovit je i nasmijava ekipu u radionici. Najbolji asistent. Sve zna popraviti. Vođa ekipe Arkinih majstora. Pošten, pristojan. Pobožan i tih. Voli Gospu. Voli moliti. Jako, jako dobar prijatelj. Uvijek je dobre volje i nasmijan. Jako voli nogomet i sve ostale sportove. Nasmijan od uha do uha čitavo vrijeme dok igramo nogomet. Uvijek spreman pomoći. Nikad se ne žali. Jako dobar vozač. On je naša stijena.

Woman smiling sitting in nature in the sun

Valentina Mihalinec

Ekološki osviještena, odgovorna za reciklažu. Mihalinstvo = jedinstvo! 😀 Vrijedna, ustrajna. Potrošač svih vrsta bojica. Ima zarazan osmijeh. Prava i odana prijateljica. Rado nam se javlja SMS porukama i nakon svake rečenice obavezno se potpiše s “JA TINA M” da ne zaboravimo od koga je.

fra Darko Tepert

Ima dobar mozak na glavi, mudar je. Svećenik. Nježan, voli moliti, poslušan papi Franji, jako puno zna o Bibliji i predivno je tumači. Naš dugogodišnji duhovnik. Lijep i zgodan. Sada je u Rimu i po cijelom svijetu ali i dalje nas prati molitvom, kao i mi njega.

Menu