Doniraj za izgradnju Arkine prve kuće

Hvala Vam što ste se odlučili na donaciju našoj zajednici! ❤

Donirati možete na dva načina:

1. UPLATOM NA NAŠ ŽIRO-RAČUN

putem Vašeg mobilnog odnosno e-bankarstva ili u svim poslovnicama banaka, FINE, i Hrvatske pošte.

Naš IBAN broj u Privrednoj banci Zagreb d.d.:

HR6823400091110544439,

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Primatelj: Udruga Korablja, Kanarinska ulica 4, Zagreb,

OIB: 70861330288,

Opis plaćanja: Donacija

Uplatu možete izvršiti i učitavanjem 2D kôda

ili Keks Pay QR kôda:

2. KARTIČNOM UPLATOM (Visa, MasterCard, Maestro)

*The donation amount entered is in EUR ().
Fixed conversion rate 1 € = 7,53450 HRK

Ako želite, možete i kontaktirati Arkinog fundraisera na info@korablja-arka.hr

OPORUČNO DONIRANJE

Oporuka ima sposobnost promijeniti živote u budućnosti, u godinama koje dolaze.

Stoga Vas želimo potaknuti da razmislite o oporučnom doniranju plemenitom cilju koji Vam je na srcu, kao što danas radi sve više osoba u našem društvu.

Zajednica Arka u Hrvatskoj već 15 godina odgovara na potrebe osoba s intelektualnim teškoćama. Usamljenost, odbačenost i uskraćenost prilika nešto je što osobe s intelektualnim teškoćama često proživljavaju. Naša je misija graditi oko njih stabilnu zajednicu u kojoj mogu rasti i razvijati svoje talente, i, u konačnici, sami doprinijeti društvu u kojem žive. U Arci smo svjedoci da nenadmašno prijateljstvo, nježnost i toplina osoba s intelektualnim teškoćama imaju sposobnost pomoći nam da budemo bolji. To su promjene koje se prelijevaju na cijelo društvo.

Podržati osobe s intelektualnim teškoćama znači podržati one najranjivije u našem društvu, osigurati im budućnost s manje neizvjesnosti, a više radosti.

Naše su usluge besplatne za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove roditelje i potrebna su nam znatna sredstva da naša velika arka plovi. Uz svakodnevne operativne troškove, želja nam je izgraditi i veliki dnevni centar kao i kuću u kojoj bi osobe s intelektualnim teškoćama mogle naći svoj dom, uz podršku Arkinih stručnih asistenata i volontera. Stoga smo u potrazi za zemljištem ili građevinom koja bi nam omogućila da ostvarimo taj cilj.

Svojim oporučnim doniranjem Arci osigurat ćete najranjivijim osobama u našem društvu stabilno mjesto podrške, zajednicu koja brine o njihovoj dobrobiti i čini sve kako bi društvo spoznalo neponovljivu vrijednost svake osobe.

Znamo da je ovo velika odluka, da su Vam Vaša djeca na prvom mjestu i da će se Vaše životne okolnosti s vremenom možda i promijeniti. No, ako ste u mogućnosti, pozivamo Vas otvorenog srca da učinite veliko djelo s plodovima koji će se umnažati još dugo vremena.

Svaki Vaš, i najmanji dar, izvor je mogućnosti za osobe s intelektualnim teškoćama.

Ako razmišljate o tome, ili imate pitanja na koja nismo odgovorili u gornjem tekstu, kontaktirajte voditelja Arke, Mirona Perića e-mailom na miron@korablja-arka.hr ili telefonom na 099 6787 895.

Hvala vam!

Ostavi i ti svoj djelić imovine onima koji će ju najviše trebati

Popis javnih bilježnika nalazi se na gumbu ispod
Izbornik