BOŽIĆNA KAMPANJA “PRIJATELJSTVO KOJE MIJENJA” 2018.

BOŽIĆNA KAMPANJA “PRIJATELJSTVO KOJE MIJENJA” 2018.

Dragi prijatelji,

život osoba s intelektualnim teškoćama često je obilježen velikom samoćom i jednoličnošću. Vašim donacijama omogućujete 18 osoba s intelektualnim teškoćama da sudjeluje u aktivnostima zajednice Arka Korablja i razvijaju svoje talente kojima će doprinositi društvu u kojem živimo. Zajednica Arka Korablja je sigurno mjesto pripadanja i izgradnje prijateljskih odnosa. Također, mnogi volonteri koji su prošli kroz našu zajednicu, njih preko 150, svjedoče o istinskoj promjeni koju je zajednica i prijateljstvo s osobama s intelektualnim teškoćama donijela u njihov život. Donacijama omogućujete širenje misije zajednice Arka Korablja kroz uključivanje novih osoba s intelektualnim teškoćama koji čeznu za mjestom pripadanja.

 

Pozivamo vas da se uključite u našu božićnu kampanju kako biste nam omogućili da u 2019. godini nastavimo našu misiju jer je još mnogo osoba s intelektualnim teškoćama koji čekaju da pronađu prijatelje i mjesto kojem pripadaju!

Donirati možete ovdje!

Pogledajte video u nastavku i doznajte koliko je sreće moguće upakirati u 1 minutu i kako izgleda prijateljstvo koje mijenja! ❤?

Iskustva naših volontera

Wave

Izbornik