ARKIN SAJAM 21. 10. 2023.

ARKIN SAJAM 21. 10. 2023.

Još jedno izdanje Arkinog sajma rabljenih stvari očekuje nas 21. listopada u prostorijama Samostana bl. Augustina Kažotića, Ivanićgradska 71.

Pretražite ostave, sobe i garaže, sajam je odlična prilika da donirate stvari koje vama više ne služe, ali i da sami za sebe izaberete nešto po doslovce nikakvim cijenama. Dobro smo rekli, cijene ne postoje već dajete onoliko koliko možete.

U subotu će sajam biti otvoren od 10 do 16 h, a u ponudi će biti odjeća i obuća za djecu i odrasle, igračke, knjige, posuđe i ostale stvari koje se mogu naći u kućanstvu.

Svi koji želite donirati stvari za sajam, možete to učiniti u prostorijama samostana u petak, 21. listopada od 17 do 20h.

Potrebni su nam i volonteri koji koji će nam u petak pomoći sortirati i složiti pristigle stvari, a u subotu pospremiti preostale stvari i počistiti prostor.
Termini za volontere:

– petak 17 – 20 h (zaprimanje i sortiranje robe)
– subota 8 – 10 h (zaprimanje i sortiranje robe)
– subota 14 – 17 h (pakiranje i čišćenje prostora)

Naši sajmovi rabljenih stvari postali su dragocjena podrška brojnim sugrađanima u održavanju kućnog budžeta i ujedno škola uzajamnog davanja i primanja. Prije svega, sajam je mjesto susreta, mjesto gdje možemo vidjeti prijatelje, popiti kavu te se zabaviti i nasmijati, pronaći koji dobar komad odjeće, obuće i puno ostalih zanimljivih stvari.

Svi ste dobrodošli!

Poziv na Arkin sajam rabljenih stvari

Izbornik