Volontiranje u Korablji

Volontiranje u Korablji pruža mogućnosti za jedinstvena prijateljstva i susrete s originalnim ljudima uz koje svaka osoba može otkriti tko je, a ne samo što je sposobna činiti. Ukoliko imate znanja i vještina, vremena, možda vozite auto i mogli bi nam pomoći u prijevozu, ili se razumijete u administraciju, financije, međuljudske odnose, menadžment, volite kuhati za prijatelje, ili…, dođite! Pridružite nam se kako bi mostovi koje pokušavamo graditi bili još ljepši!


Volonterski program za mlade

Poziv mladima: Uvjet za pristupanje našim aktivnostima je testiranje vještine pranja suđa (pitati M.L). Nakon uspješno položenog preduvjeta možeš pristupiti ostalim izazovima: ispijanje kapuccina na špici, „večernji izlasci“, kulturni eventi, šopinzi u poznatim trgovačkim lancima, Arkin salon ljepote, rad u radionici, odlasci na večere u studentske menze a možeš postati i dio jedinstvene Arkine nogometne ekipe pod vodstvom trenera Ladislava!

Što očekujemo od tebe? Da poštuješ dogovor, da sudjeluješ 1 x tjedno u gore predloženim aktivnostima i u njihovom osmišljavanju, da pitaš i preuzimaš inicijativu te da sudjeluješ u redovitim sastancima volontera. Koordinator volontera osoba je s kojom radiš plan svojih aktivnosti i koja ti pruža podršku u što lakšem uključivanju u Korablju.

Procedura: nakon početnih druženja i upoznavanja potpisuje se ugovor o volontiranju na 3 mjeseca (probni rok). Nakon toga slijedi evaluacija pri kojoj se, ukoliko su obje strane spremne, dogovara nastavak zajedničke suradnje. Važno: studenti fakulteta društveno-humanističkih znanosti mogu kod nas odraditi i svoju redovitu praksu ili vježbe.


Volontiranje u Arci u svijetu

U izradi…

Pridružite nam se

Udruga Korablja je korisnica institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
za stabilizaciju i/ili razvoj udruge